AKTUELNO

Proslava dečjeg rođendana u pojedinim beogradskim igraonicama košta čak 900 evra!

Roditelji su besni zbog ovolikih nerealnih cena te su na društvenim mrežama počeli polemiku. Navode da u nekim igraonicama na periferiji grada svakako ima i jeftinijih varijanti, ali mnogi su bili saglasni sa tim da cena ide i preko 800 evra.

- Odvela sam kćer na rođendan kod drugarice u igraonicu, pa sam se usput raspitala za termine i cene. Uglavnom, sada se zakazuje za april i maj, a cena oko 900 evra (ovo je neka srednja varijanta). Neka sine, neće nas da pljačkaju, napravićemo mi tebi kod kuće igraonicu - navodi se u jednoj objavi na društvenoj mreži X ispod koje su se nizali komentari, a autorka objave je odgovorila da je u pitanju dečji rođendan:

- Ima i skuplji paket - navodi se u prvom komentaru, dok su šokirani roditelji pitali šta sve ulazi u tih 900 evra jer, kako kažu, deluje neverovatno.

- Mi smo odustali od proslave u igraonici jer je najjeftinije u kraju bilo tipa 800 evra za 40 odraslih i 30 dece, a restoran nije ni dolazio u obzir jer je 40 evra po osobi - napisao je jedan roditelj, dok je drugi dodao:

Mi smo slavili u igraonici pre nekih šest godina. Naša hrana torta, njihovo piće, animacija sve za 150 evra. Oko 20 odraslih i isto toliko dece. Ovo mi je van svake pameti. Pa ja za 900 evra mogu omanju svadbu napraviti.

Mnoge mame i tate će zbog cena mališanima rođendane proslaviti kod kuće.

- Vala kod kuće i par drugara stvarno je ovo preterano. Da. 40 odraslih plus 30 dece mu dođe oko 800 evrića. Pljačka par ekselans, ali znaju da smo slabi na klince - napisala je jedna majka.

Autor: