AKTUELNO

Ni četvrtog dana od nestanka petnaestogodišnje Kristine Radomirović iz Žitišta, nema ni traga od devojčice, a majka Dragana otkriva da sumnja na najgore.

Dragana kaže da se neće smiriti dok ne nađe ćerku.

- Ne znam koliko ću moći ovo da izdržim. Još uvek ni traga ni glasa od nje. Sumnjam na najgore. Neću se smiriti dok je ne nađem - rekla je Dragana.

Podsećamo, Kristina Radomirović (15) iz Žitišta nestala je u subotu u 22 časa kada se, kako je potvrđeno iz PU Zrenjanin odaljila iz kuće hraniteljske porodice u kojoj je smeštena.

- Nestanak devojčice je u nedelju, a od kuće se odaljila u subotu oko 22 časa. O svemu je obavešten Centar za socijalni rad - rečeno je iz MUP-a.

Majka nestale Kristine, Dragana Radomirović, je rekla da je devojčica smeštena u hraniteljsku porodicu 2. novembra prošle godine.

- Nestanak devojčice K. R. (15) koja se nalazila na smeštaju u hraniteljskoj porodici na evidenciji Centra za socijalni rad Žitište prijavljen je Policijskoj stanici Žitište u nedelju 03. marta 2024. godine kada je i nestala u ranim jutarnjim časovima i nadležna služba za njom intenzivno traga - saopštili su iz Centra za socijalni rad Žitište.

Autor: