AKTUELNO

Do kraja dana vetrovito i još malo toplije u odnosu na jučerašnji dan, u većini mesta od 18 do 22, osim u Timočkoj krajini gde će biti svežije, oko 14 stepeni, glasi prognoza za ostatak ove sunčane i tople martovske nedelje. U košavskom području i na planinama duvaće umeren i jak južni i jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine.

Šta nas čeka sutra?

Sutra i dalјe vetrovito, na jugu Banata, u donjem Podunavlјu i u planinskim predelima sa olujnim udarima južnog i jugoistočnog vetra. Tokom dana novo prolazno naoblačenje sa kišom i lokalnim plјuskovima.

Kasnije popodne prestanak padavina na severozapadu i zapadu zemlјe, a uveče i u Banatu, centralnim i jugozapadnim krajevima Srbije, uz slablјenje košave. Najniža temperatura od 7 do 13, najviša od 13 do 19 stepeni.

U Beogradu sutra vetrovito, uz prolazno naoblačenje koje će od sredine dana usloviti kišu i pljuskove. Uveče prestanak padavina. Vetar umeren i jak, jugoistočni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura oko 12, najviša oko 17 stepeni Celzijusa.

Vreme naredne nedelje

Kad je reč o narednoj nedelji, do četvrtka u većini krajeva kiša, pljuskovi, grmljavina i sneg na planinama.

A za sledeći vikend toplije i sa više sunca.

U Loznici danas u podne 21, u Sjenici 12 stepeni, na Kopaoniku plus 5.

Autor: