AKTUELNO

Irena K. (41) iz Niša, čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak, pronađena je danas! Kako je potvrđeno u policiji ona je u dobrom stanju!

Prema nezvaničnim saznanjima, nestala žena je pronađena na železničkoj stanici u Nišu.

Podsetimo, Irena K. (41) iz Niša nestala je pre četiri dana nakon što je izašla iz svog stana u naselju Pantelej.

Irenina tetka Vesna Azirović ispričala je tada da je poslednji put viđena u subotu, kod supermarketa "Idea" u naselju Pantelej i da je, prema rečima komšija, na sebi imala crnu jaknu, crne pantalone, crnu torbicu koju je nosila na ramenu i kosu vezanu u rep.

- Ireni je nedavno umrla majka, što je ona teško podnela. Govorila je da neće da sedi sama u stanu u kojem su živele i da ne želi tamo da se vraća. Mi smo je hrabrile, pričale da mora da se bori, da bude jaka, da nađe posao. Ja sam je pozvala da dođe kod mene na dva, tri dana, na pet, 10 dana – nebitno, dok se malo ne smiri i stabilizuje, ali ona nije htela. Nekoliko dana je boravila kod moje najstarije sestre pa se vratila kući. Najstarija sestra živi sa sestrom koja boluje od raka a pošto Irena puši, verovatno zbog toga nije mogla da ostane duže – ispričala je ranije tetka nestale žene Vesna Azirović.

Vesna je tada istakla da je njena sestra zvala Irenu u petak, ali da joj se nije javljala ceo dan. Čule su se u subotu telefonom ali tek uveče.

- U subotu uveče se javila na telefon, rekla je "evo tu sam, imam da jedem, leći ću da spavam". Sutradan, u nedelju, kada ju je sestra zvala - opet nije se javila na telefon. Nisu se čule ni u ponedeljak pa je sestra posle posla otišla kod nje da vidi zašto se ne javlja dva dana. Tamo je nije zatekla. Telefon joj je ostao na stolu, lekovi koje obično uzima su bili gde ih obično drži. Izgleda da ih nije ponela. Sestra je mislila da je otišla da kupi duvan i da će se vratiti. Čekala je do 20 časova, pa pošto nije došla, uplašila se i otišla u policiju da prijavi nestanak - rekla je tada Vesna