AKTUELNO

Na društvenim mrežama objavljen je snimak na kojem se vidi mlađi muškarac koji sedi u automobilu u strogom centru Novog Sada. Sve bi to bilo normalno, da pomenuto vozilo nije njegovo, već od osobe koja sve vreme snima.

Naime, snimak je zabeležila jedna Novosađanka, a sudeći po onome što ona u videu govori, deluje kao da joj je mladić obio automobil, te je sada uhvaćen na delu.

Dok snima, ona mu sve vreme postavlja pitanja kako je ušao unutra i šta radi u njenom automobilu, te mu govori da iz njega smesta izađe.

- Ovo je moj auto. Izađi. Izađi mi iz kola. Šta radiš u mojim kolima? Ovo je moj auto. Skloni se momentalno. Kako si uspeo da uđeš u moja kola? Šta preturaš po mojim kolima i šta radiš u mojim kolima? - postavljala mu je pitanja šokirana devojka, na šta je on zbunjeno izgovorio samo "ovo je moje, tu su moje stvari", dok je stajao i gledao u nju, gestikulirajući rukama kao da mu je nejasno što ga je to pitala.

Ona je na to izgovorila "Ne, to je moj auto. Skloni se momentalno, na šta je rekao: "Samo da izvadim torbu svoju".

- Ovo su moje stvari, evo vidi - pokazivao joj je mladić njegov ranac dok je vadio svoje stvari iz automobila, a na pitanje kako je ušao unutra, rekao je "ne znam".

- Znaš, zato što si sedeo i preturao si po mojim stvarima. Ja ovo sad sve snimam, kako se zoveš? - upitala ga je. U tom trenutku on je stavio kapuljaču na glavu i krenuo u nepoznatom pravcu.

Na Instagram profilu "192_rs" objavljen je ovaj snimak.

- Devojka u Novom Sadu zatekla lopova u svom automobilu na Trgu Galerija usred bela dana u strogom centru grada. On se udaljio u nepoznatom pravcu, a prema nezvaničnim informacijama, slučaj je odmah prijavljen policiji. Svi koji imaju bilo kakve informacije o lopovu, mogu da prijave policiji na broj 192 ili najbližoj policijskoj stanici - stoji u opisu objave.

Ubrzo je usledilo "more" komentara, a ono što je mnogima zapalo za oko jeste smirenost ove mlade i hrabre Novosađanke, koja se sudeći po komentarima odlično ponela u ovoj, u najmanju ruku, neprijatnoj situaciji.

"Vrlo prijatno i oslobođeno", "Bože, daj mi smirenost prosečne Novosađanke dok joj kradu auto", "Novosađani ponovo najkul ljudi na planeti", samo su neki od komentara.

"Ako ima neko kontakt od ove devojke, ženim je na slepo, po prvi put me ne zanima kako izgleda neka osoba.", glasio je jedan od komentara korisnika, koji je bio oduševljen njenom smirenošću.

Bilo je i onih koji su pokazali svoju uznemirenost zbog snimka, istakavši da ovo nije nimalo naivna situacija.

Autor: