AKTUELNO

Mnogo smo potreseni, kažem suprugu cele noći ne spavam mislim, na to detence, žao mi je za svako dete, priča komšinica!

"Cele noći nismo spavali, toliko smo se potresli". Ovim rečima prva komšinica porodice Ilić, Dobrosavka Petrović, opisuje kako je protekla noć u Banjskom polju kod Bora.

Malena Danka Ilić (2) nestala je juče u Banjskom Polju oko 13.45 sati dok je njena majka davala vodu drugom detetu, a prva komšinica porodice Ilić ispričala je u kakvom je šoku od kad je čula vesti.

- Mi smo sinoć čuli, nismo ni znali, cele noći nismo spavali, ja sam se toliko potresla, izašli sam napšolje jutros. Ne znam šta da kažem, mene je to iznenadilo - priča komšinica.

Ona je imala samo reči hvale o roditeljima i baki i deki nestale devojčice.

- Mi smo se družili sa njima. Oni su super ljudi. Decu i ne poznajem tako dobro, ali roditelje znam. Ne roditelje deteta, već njihove roditelje - kaže komšinica. Ženu ne poznajem. Viđamo se tu, decu viđam, ona radi. Mogu samo da vam kažem najbolje o njima - priča ona.

- Mnogo smo potreseni, kažem suprugu cele noći ne spavam mislim, na to detence, žao mi je za svako dete. I da ga ne poznajem žao mi je, a kamoli što ga znam - zaključuje kompinica.

Ona je ispričala i kako su saznali vesti.

- Sinoć nam je rekao komšija i kad nas je pozvao zgrozili smo se. Ja sam se vezala za ovu decu. Tu smo mnogo godina. Baba i deda od devojčice su dobri sa njima nikada niko nije imao nikakve probleme. Ja to ne mogu da shvatim - kaže ona.