AKTUELNO

Predsednik Centra za nestalu i zlostavljanu decu Igor Jurić je objasnio da potraga nije prekinuta, već je samo obustavljena na tom terenu.

- Policija je pretražila kompletno ceo jedan veliki predeo u dužini i širini od 10 kilometara i sigurni su da istraga mora da ide u drugom pravcu - rekao je Jurić za Pink i dodaje da je to sa jedne strane, da se resursi ne troše na potragu.

Očekujem da ćemo danas dobiti rešenje ove priče. Devojčica je starosti dve godine, moramo biti spremni i na najgore. Naravno da svi želimo da bude pronađena živa i zdrava, ali iz perspektive roditelja kome se desilo nešto slično, moramo biti spremni na najgore

Foto: TV Pink Printscreen

- Moramo biti objektivni, ukoliko je dete ostavljeno negde samo potpuno je logično da je to nemoguće...opet možemo da se nadamo da je u pitanju otmica, da će neko tražiti otkup, ili da je sklonjeno iz nekog drugog razloga - rekao je Jurić.

Kaže da je zadovoljan funkcionisanjem sistema "Pronađi me", iako su registrovane određene poteškoće kada je reč o sms porukama.

Jurić se zahvalio Televiziji Pink

Govoreći o sistemu "Pronađi me" Juruić se zahvalio Televiziji Pink. Na svakih 30 minuta je prekidan program. Na jedan vrlo profesionalan način je objavljena ta informacija. Jurić je napomenuo da je informacija bila objavljena svim auto-putevima, na aerodromu...

Autor: