AKTUELNO

Ispred pojate gde je devojčica Danka Ilić (2) nestala pre 47 sati u Banjskom polju kod Bora stigao je bager, mašina kombinirka kako bi policija raščistila imanje koje je prepuno drva i šiblja. Traži se bilo kakav materijalni trag koji bi pomogao u pronalasku devojčice i otkrio sve okolnosti njenog nestanka.

Uprkos obustavljanju terenske potrage za devojčicom Dankom Ilić koja je nestala u utorak u 13 sati, policija i dalje pretražuje celo naselje.

Glavni fokus trenutno je na pojani ispred koje je devojčica nestala.

- Dvorište je prepuno velikih stabala, grana, žbunja. Sve to mora da se raščisti - kaže izvor.

Paralelno sa tim, pripadnici MUP ponovo pregledaju šahte i jame u pomenutom naselju. Sve to u cilju pronalaska materijalnih dokaza koji će pomoći u pronalasku Danke.

Posle 27 sati potrage u okolini Banjskog polja kod Bora, policija je juče popodne obustavila terensku pretragu za nestalom Dankom Ilić (2).

Meštani sumnjaju da je oteta

Prema rečima meštana koji su u šoku zbog misterioznog nestanka Danke Ilić, mnogi sumnjaju da je devojčica oteta, a posebno ih plaši činjenica da se, prema saopštenju MUP, devojčica ne nalazi na ovom području.

Jasmina Stojadinović, žena iz Banjskog polja čija je kuća opremljena nadzornim kamerama koje su snimale ulicu u kojoj je nestala Danka Ilić (2), otkrila je za "Blic" da joj je na snimku jedna stvar sumnjiva.

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se povodom nestanka dvogodišnje devojčice Danke Ilić u Banjskom polju kod Bora, apelujući da se ne objavljuju neproverene i netačne informacije jer na taj način ugrožavaju istragu, čiji je cilj da se devojčica što pre pronađe.

Sve o nestanku male Danke pročitajte ovde.

Autor: