AKTUELNO

I dalje traje potraga za devojčicom Dankom Ilić koja je nestala u utoraoko 13.45 časova. Kako smo ranije pisali, teren oko kuće ispred koje je, kako se sumnja nestala devojčica, pretražuju bageri i pripadnici policije.

Kako mediji prenose sa lica mesta, porodica sa očeve strane vratila se u porodičnu kuću u Bor.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

- Porodica sa očeve strane vratila se u Bor, na mesto gde Ilići žive sa decom. Kada je reč o porodici sa majčine strane nestale Danke Ilić, pokušali smo da dođemo do dela porodice koji živi u Brestovcu, međutim rečeno nam je da trenutno ne mogu da daju nikakve izjave, i ne dozvoljavaju da se priđe niti slika - prenose mediji.

Podsećamo, Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko polje. Policija trenutno blokira prilaz vikend-kući na čijem području je poslednji put viđena devojčica.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

U potrazi je prethodnih dana učestvovao veliki broj pripadnika MUP, Žandarmerije, vatrogasaca, dobrovoljaca, rudara iz Resavice, Gorske službe spasavanja.

Nestala devojčica ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 85 cm. Na sebi je u trenutku nestanka imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike.

Autor: