AKTUELNO

Bolno!

Treći je dan otkako je dvogodišnja Danka Ilić nestala u Banjskom polju kod Bora. Još nije pronađena. Njeni roditelji ponovo su odvedeni u policiju kako bi se nastavilo saslušanje koje je počelo juče u stanici u Boru. Kako saznajemo, policija proverava privatni život i kontakte članova porodice nestale devojčice, ali istovremeno na terenu pretražuje dvorište kuće iz koje je devojčica nestala.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić, Privatna arhiva

Treći dan od kako su Banjsko polje, Bor, ali i cela država na nogama. Kako je dvogodišnje dete misteriozno nestalo, da li je kidnapovano, da li je dobro – ova i druga pitanja nizala su, kako među meštanima, tako i na društvenim mrežama sa kojih je krenula i informacija o nestanku.

- Ko bi ostao imun na ovako nešto? Kuću sam ustupila svima ko god da je hteo da popije šolju čaja, kafe. Kad već nisam mogla u potragu za njom, barem na taj način ljude da ispoštujem koji su došli da pomognu. Bila sam u njivi, nisam videla devojčicu. Kažu da je bila ispred moje kuće, možda bih je i spasila - rekla je meštanka Živana Trajković

Foto: Printscreen društvene mreže

Autor: N.Š