AKTUELNO

MUP objavio fotografije.

Podzemni tunel koji se nalazi na 10 metara od kuće gde je devojčica nestala u Banjskom Polju kod Bora, detaljno je pregledan, a tom prilikom, kako je saopštio MUP, nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Foto: Foto /MUP Srbije

Na fotografijama se može videti tunel koji je sređen, čist, a u njemu ima i vode. Takođe, ono što primećuje i da je lako prohodan. Van tunela je puno smeća i nereda, dok je unutrašnjost tunela sređena, kao da ga je neko redovno posećivao.

Foto: Foto /MUP Srbije

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

- Nakon više od 70 sati detaljne pretrage terena u Banjskom Polju, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju intenzivan operativni rad na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti nestanka deteta -sapšteno je iz MUP-a.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić, Privatna arhiva

Podsetimo, potraga za devojčicom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja je nestala je u utorak u 13.45 u naselju Banjsko Polje, ušla je u četvrti dan, a i dalje nema jasnih informacija o sudbini deteta.