AKTUELNO

Suzana Stamenković, dopisnik TV Pink, otkriva najnovije informacije sa terena.

Kako saznajemo, i dalje nema ni traga ni glasa od malene Danke Ilić (2). Prema poslednjim informacijama, ima više pravaca istrage, među kojima su nadgledanje terena i prikupljanje informacija od svih koji imaju veze sa devojčicom.

Roditelji su i danas bili u policijskoj stanici u Boru. Otac devojčice Miloš došao je u pratnji roditelja, a majka Ivana je došla sama.

Danas su ovaj prostor nadletala dva helikoptera, po nalogu ministra policije Bratislava Gašića, u niskom letu oko pola sata.

Foto: TV Pink Printscreen

Stamenković je rekla da se u jednom trenutku čulo da se istraga usmerava ka Borskom jezeru i dodala da je naša ekipa bila tamo, ali da ništa nisu zatekli.

Inače, u naselju Bansko Polje nema pojačanih aktivnnosti, imanje gde je devojčica nestala i dalje čuva policija. Danas, prvi put, na ulazu u naselje, policiji se ostavljaju lični podaci.

Foto: TV Pink Printscreen

- Policija je danas razgovarala sa meštanima, prikupljaju se svi podaci koji možda nekom izgledaju nevažno, a mogu da pomognu u istrazi. Zvaničnih saopštenja trenutno nema, ali je jasno da je ovaj slučaj prioritet sa policiju - otkrila je Stamenković.