AKTUELNO

Srbija je svet! A to se najbolje vidi na primeru Beograda na vodi koji sve više prvilači pažnju stranaca. Najsavremeniji deo prestonice oduševio je i čuvenog britanskog kuvara Džejmija Olivera koji je na obalama Save odlučio da otvori svoj restoran.

Sve je počelo pre nekoliko meseci, kada je Džejmi na društvenim mrežama pozvao sve mlade iz Srbije da se prijave i postanu deo njegovog tima.

Foto: TV Pink Printscreen

U Beogradu na vodi, čuveni kuvar, video je potencijal i novo tržište koje ima šta da mu ponudi. A ovo je samo početak, kažu njegovi menadžeri, s obzirom na to da planira da otvori još restorana na našem području.

- Beograd na vodi je deo grada i ovog dela Evrope, koji se najbrže razvija, i on je tu video potencijal. Želi da bude na tržištu koje ima perspektivu. Srbija može svetu više da ponudi, nego što svet od nje očekuje - rekao je menadžer Uroš Stanisavljević.

Foto: TV Pink Printscreen

A zauzvrat, najpoznatiji svetski kuvar - Srbiji nudi specijalitete po originalnim receptima, a svoju inspiraciju pronalazi u italijanskoj kuhinji. Svi posetioci na licu mesta mogu i da pogledaju kako se njihova hrana priprema, a kuvari su lično imali prilku od Džejmija Olivera da nauče kako se prave najukusnija jela.

- Odjednom sad čovek koji je toliko na tv-u, ti možeš njegovu hranu da jedeš u Beogradu. Džejmi lazanje svima preporučujem. to je njegov fazon, da doda svoju fazon italiji - rekao je Jovan Đelić, šef kuhinje.

Foto: TV Pink Printscreen

Fokusiran na jedinstvene ukuse, Džejmi Oliver brine i o zdravlju Srba, pa se tako priprema i niskokalorijska hrana.

Foto: TV Pink Printscreen

Cene su pristupačne, a Beograđani će već kroz nekoliko nedelja imati priliku i lično da upoznaju Džejmija Olivera, s obzirom na to da čuveni kuvar uskoro planira da poseti Beograd i uživa u svemu što Srbija nudi.

Autor: Pink.rs