AKTUELNO

Ni 31. dana od nestanka Ane Ličnik (34), čiji se svaki trag gubi u nedelju, 24. marta, nema novih informacija, a njen bivši muž za Telegraf otkriva da ima poseban apel.

J.I. (38), bivši muž nestale Ane, istakao je da bi trebalo da se istraže i provere svi Anini poslednji kontakti sa poznanicima, uključujući i jednog sa kojim je razmenjivala poruke, a čija priča nije u skladu sa prepiskom koju je imao sa Anom.

- Ja bih voleo da se poligrafski ispitaju ljudi sa kojima je Ana imala poslednji kontakt pa između ostalog i jedan poznanik iz Beograda sa kojim Ana ima prijateljsku prepsiku, a čija se priča ne poklapa sa porukama koje su razmenili - ističe Anin bivši muž.

Podsećamo, Ana Ličnik (34) nestala je u nedelju, 24. marta. Poslednji put je viđena dok se vozila javnim prevozom, a nakon što je izašla iz autobusa broj 23, njen trag se gubi. U autobusu je zaboravila torbu u kojoj se nalazio dokument sa brojem telefona njenog bivšeg muža.

- Poslednji put sam se video sa Anom 15. marta na Zvezdari. Tog dana smo išli kod kablovskog operatera da bismo račun za kablovsku televiziju prebacili sa Aninog na moje ime - rekao je Anin bivši muž.

Devet dana nakon njenog nestanka, usledio je poziv da je Ana zaboravila torbu u autobusu. U torbi je bio papir sa kontakt telefonom Aninog bivšeg muža, J.I. (38). On je njen nestanak prijavio lokalnoj policiji, ali do danas nema informacija o njoj. Prema nezvaničnim informacijama, Anin nestanak je prijavila porodica 28. marta. Ukoliko imate bilo kakvu informaciju o Ani, molimo vas da se javite policiji ili na broj telefona 061 102 95 83.

Autor: