AKTUELNO

U Beogradu su se noćas dogodile četiri saobraćajne nezgode u kojima je povređeno šest osoba, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, u prvom udesu koji se dogodio u 19:14 na Zrenjaninskom putu u smeru ka gradu, povređena su tri muškarca, koji su prevezeni u Urgentni centar, a četvrta osoba koja je učestvovala u udesu je primila pomoć na licu mesta, bez dalje vožnje.

U 19:23 na uglu Dunavske i Dubrovačke došlo je do udesa u kojem je žena starosti oko 75 godina zadobila tupe povrede glave i grudnog koša nakon čega je prevezena u Urgentni centar.

Na uglu Vojvode Micka i Višnjičke u 22:48 došlo je do udesa u kojem je lakše povređen muškarac starosti oko 32 godine. On je sa istegnućem vrata prevezen u Urgentni centar.

Još jedna nezgoda je zabeležena na uglu Lazarevačkog druma i Radničke ulice, ali, kako je Macura navela, nije bilo povređenih.

Hitna pomoć je noćas zabeležila 95 intervencija, od kojih 10 na javnom mestu, a za pomoć su se javljali svi hronični bolesnici.

Juče u toku dana Hitna pomoć je imala 136 intervencija, od kojih 37 na javnom mestu, a zabeležene su četiri saobraćajne nezgode koje su prošle bez težih povreda, istakla je Macura.

Pročitajte još: Srbiju očekuju ledeni dani, dnevne temperature do nule!

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Nada Macura

'