AKTUELNO

U toku jučerašnjeg dana Hitna pomoć imala je 130 intervencija od kojih 29 na javnom mestu.

Osam osoba povređeno je u pet saobraćajnih nesreća noćas u Beogradu, a Hitna pomoć je imala 106 intervencija, od čega 19 na javnom mestu.

U udesu u četvrtak nešto posle 19 sati u Cara Dušana lakše je povređena jedna žena koja je sa tupom povredom grudnog koša i istegnućem vrata prevežena u KBC Zemun, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Jedna muška osoba povređena je u udesu u 20.18 u Boljevačkoj ulici u Jakovu, dok je u nesreći u 20.25 na Ibarskoj magistrali kod Orlovače povređena žena, dodala je Macura.

Još jedan muškarac i žena povređeni su u udesu na uglu Bulevara Zorana Đinđića i Omladinskih brigada u 21.49. Oni su sa lakšim povredama zbrinuti u KBC Zemun.

Na uglu Zemljoradničke i Bulevara oslobođenja u 22.28 dogodila se još jedna nesreća posle koje je jedna muška osoba zbrinuta na licu mesta, dok su dve transportovane u Urgentni centar.

Za pomoć su se noćas najviše javljali astmatičari, rekla je Macura.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je imala 130 intervencija od kojih 29 na javnom mestu, a dogodila su se dva udesa u kojima nije bilo teže povređenih.

#Beograd

#Hitna pomoć

'