AKTUELNO

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 101 put.

Dve osobe povređene su u dve saobraćajne nesreće tokom noći i rano jutros u Beogradu.

Kako je rekla portparol Hitne pomoći Nada Macura, pešak je povređen kada su ga udarila kola jutros u 7.30 časova u ulici Justina Popovića u naselju Altina.

U udesu, do kojeg je došlo 45 minuta posle ponoći u Poenkareovoj ulici, jedan muškarac (38) zadobio je ortopedske povrede i prevezen je na Institut za ortopediju na Banjici.

Hitna pomoć prevezla je sinoć u Urgentni centar mladića (24) posle saobraćajne nesreće na Smederevskom putu, koja je prijavljena u 22.25 časova. Mladić nije povređen u udesu, ali mu je pozlilo zbog stresa.

U Beogradu je jutros u 06.42 sata zabeležena još jedna saobraćajna nesreća, na Rakovičkom putu, pri ulazu u Košutnjak, kod tunela, ali u njoj nije bilo povređenih.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 101 put, od kojih 11 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i srčani bolesnici s bolom u grudima.

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo šest saobraćajnih nesreća, u kojima je pet osoba povređeno, a Hitna pomoć je intervenisala 130 puta, od kojih 37 na javnom mestu, dodala je Macura.

#Hitna pomoć

#Intervencije

#Nada Macura

'