AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

U Jutarnjem program televizije Pink Dea Đurđević i Predrag Sarapa ugostiće Marinu Nikolić, fizijatra u Domu zdravlja West Medic, sa kojom pričamo o povredama kao uzrocima diskus hernije.

Od astrologa Gordane Tomašević čućete šta su vam zvezde pripremile za narednu nedelju.

Šta sve pišu u štampanim medijima ovog jutra sa nama komentarisaće Milorad Vučelić, glavni i odgovorni urednik nedeljnika "Pečat".

U CENTRU PAŽNJE naš gost biće Aleksandar Martinović, šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke, sa kojim pričamo o budžetu za 2017. godinu koji je Skupština Srbije juče usvojila, ali i o smrti dvojice gardista ubijenih 5. oktobra 2004. godine u vojnom objektu na Topčideru.

CRNO-BELA hronika rezervisana je za našeg kolegu Mladena Mijatovića i najvažnije vesti koje su obeležile nedelju za nama.

KROZ SRBIJU vas vodimo u Niš i poklanjamo vam knjige Vulkan i Prometej izdavaštva.

NAŠA BUDUĆNOST ovog jutra je rezervisana za dečji hor Vrapčići koji će posle 9 časova u našem studiju izvesti jednu od svojih najnovijih numera.

U MUZIČKIM NOTAMA gosti će nam biti reperi Hele i Bane 187, ali i sestre Gobović koje imaju novu pesmu.

Očekuju vas i interesantna uključenja sa terena. Od naše Julije Bakić saznaćete ko su novi stanovnici beogradskog zoo vrta, kako Deda Mraz piše pisma za najmlađe i šta vas očekuje ukoliko danas posetite Sajm zapošljavanja.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Predrag Sarapa

#Televizija Pink

'