AKTUELNO

Na pijaci ‘Zeleni venac’ u petak će biti održan 13. Beogradski Noćni market, pod sloganom ‘Život je igra’, a povodom obeležavanja jubileja, stogodišnjice održavanja prve Skupštine piljara Srbije davne 1918. godine na Zelenom vencu.

Na pijaci “Zeleni venac”, posetioci će se u periodu od 18 do 24 časa, prisetiti značaja dobre kupovine, okupljanja i druženja, a sve to uz domaću robu, umetnike i proizvođače koji i u ovom, kao i u prošlom veku na pijačnim tezgama sa ponosom predstavljaju svoje najbolje i nakvalitetnije proizvode, saopštilo je JKP “Gradske pijace”.

Prethodno će na istoj pijaci biti održana svečana sednica Skupštine Poslovnog udruženja “Pijaca Srbije” na kojoj će biti predstavljeni planovi razvoja gradskih pijaca, vizija budućnosti pijaca, kao i projekti Udruženja “Garantovano domaće - Pijace Srbije”.

Ove godine Udruženje proslavlja i 15 godina postojanja i aktivnog rada i tim povodom uručiće priznanja institucijama i partnerima za doprinos uspešnom radu, promociji pijaca i pijačne delatnosti u Srbiji.

Pročitajte još: Radovi na Zvezdari, Gajeva danas bez vode

#Pijaca

#Zeleni venac

'