AKTUELNO

Pomoću sredstava od ove akvizicije, Željko Mitrović postaće stoprocentni vlasnik centralne i najznačajnije kompanije Pink sistema.

Pink International Company i Željko Mitrović potpisali su danas saglasnost Direct Mediji odnosno United Mediji da pristupi procesu dobijanja saglasnosti od nadležnih agencija za konkurenciju, a povodom akvizicije dve terestrijalne televizije, televizije Pink M u Crnoj Gori i televizije Pink BH u Bosni i Hercegovini.

Strategija razvoja i budući planovi Pink Media Grupe usmereni su ka ubrzanom razvoju produkcije, gradnji novih produkcionih kapaciteta, puštanju novih kablovskih kanala kao i transformaciji ka potpuno digitalnom obliku!

U skladu sa ovim ambicijama Pink Medija Grupa je donela odluku da svoje resurse koncentriše u Srbiji i na taj način uspostavi bolju i produktivniju kontrolu nad svim svojim televizijskim, produkcionim i digitalnim operacijama koje ima u skoro 20 zemalja Evrope i Sveta!

Sredstva od ove akvizicije Pink Media Grupa će upotrebiti za izgradnju novih produkcionih kapaciteta, brži razvoj i širenje platforme sa preko 60 Pink kanala kao i za otkup 10 posto udela Pink International Company kojim će Željko Mitrović ponovo postati 100 odsto vlasnik centralne i najznačajnije kompanije Pink sistema!

#Televizija Pink

#Željko Mitrović

'