AKTUELNO

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio je danas opštinu Ruma i tom prilikom izjavio da je Pokrajinska vlada, u protekle dve godine, po svim osnovama, u razvojne i kapitalne projekte u toj opštini investirala 500 miliona dinara.

Predsednik Mirović, nakon obilaska radova na rekonstrukciji Glavne ulice, radne zone „Rumska petlja“ u kojoj je postavljena javna rasveta, kao i rekonstruisanih saobraćajnica u naselju Buđanovci, rekao je da su Pokrajinska vlada i opština Ruma uradili zajednički veliki posao na realizaciji ova tri, kapitalna projekta, za koja je, preko Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine, izdvojeno 225 miliona dinara.

Foto: www.vojvodina.gov.rs

„Počeli su veliki radovi na rekonstrukciji Glavne ulice u Rumi, za šta smo izdvojili 135 miliona dinara i očekujem da će do jeseni ovaj posao biti završen“, rekao je predsednik Mirović i dodao da su završeni radovi na uređenju glavnih saobraćajnica u Buđanovcima, za šta je iz pokrajinskog budžeta izdvojeno 45 miliona dinara.

Podsećajući da je u radnoj zoni „Rumska petlja“, jednoj od najvećih industrijskih zona u Srbiji, postavljena javna rasveta, koju je finansirala Pokrajinska vlada sa 46 miliona dinara, predsednik Mirović ocenio je da opština Ruma svakim danom sve više napreduje.

Foto: www.vojvodina.gov.rs

„U opštini Ruma radi se na velikim projektima, broj nezaposlenih se smanjuje i sve to vidljivo je golim okom“, kazao je predsednik Mirović i dodao da je Ruma jedna od najodgovornijih lokalnih samouprava kada je reč o pripremi projektne dokumentacije.

„Ako nema puta, nema ni života“, izjavio je predsednik opštine Ruma Slađan Mančić, nakon obilaska rekonstruisane saobraćajnice u Buđanovcima i izrazio zahvalnost predsedniku Miroviću jer je prepoznao značaj ovih infrastrukturnih projekata, koji će, kako je istakao, obezbediti kvalitetniji život svih građana te opštine.

#Igor Mirović

#Pokrajinska Vlada

#Vojvodina

'