AKTUELNO

Organizatori su pripremili različite radionice i dešavanja u okviru manifestacije.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sinoć je prisustvovao svečanom otvaranju zimske manifestacije "Ledena šuma" u Dunavskom parku, koja predstavlja spoj kulture, sporta i razonode, a tokom dva meseca biće centar zimskih prazničnih dešavanja u gradu.

Foto: Tanjug

Vučević je tom prilikom rekao novinarima da je najvažnije da Novosađani budu zadovoljni kao i svi gosti koji će dolaziti u "Ledenu šumu", odnosno u Dunavski park.

Foto: Tanjug

- Mislim da je ponuda sadržaja za novogodišnje i božićne praznike u gradu, ovog puta, daleko izdašnija i kvalitetnija nego što je to bilo ranijih godina. Ovo klizalište deluje kao čudesna, ledena bajka i upotpunjuje sliku praznične idile - rekao je Vučević.

On je istakao da mu je posebno drago što će Dunavski park i u ovim zimskim mesecima biti pun ljudi i zabave.

Foto: Tanjug

-  Celokupan koncept i ambijent "Ledene šume" stvaraju jednu novu sliku grada, jer nije uobičajeno i često da imate priliku da se kližete kroz jedan od najlepših parkova, što je sada omogućeno Novosađanima - naglasio je Vučević.

Foto: Tanjug

Kako je u ime organizatora manifestacije, Udruženja "Kvart Medija", rekla Dušica Ljubičić ulaz u park se neće naplaćivati dok će ulaz na ledenu površinu biti tarifiran po povoljnoj ceni, a u prepodnevnoj smeni, namenjenoj isključivo deci, klizanje će biti besplatno uz stručni nadzor instruktora klizanja.

Na natkrivenoj, popločanoj platformi uz sam rub klizališta posetioci će moći da uživaju u svakodnevnim nastupima muzičkih sastava, pozorišnih trupa i animatora, a imaće priliku i da uzmu učešće i u kreativnim i edukativnim radionicama.

J. Stanković

#Klizalište

#Novi Sad

#Novogodišnji program

'