AKTUELNO

Saobraćaj u Srbiji odvija se po mokrim kolovozima i uz smanjenu vidljivost preko planinskih prevoja i pored reka, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog mogućih pljuskova opasnost od odrona je još prisutna posebno na Ibarskoj magistrali izmedju Kraljeva i Raške i dolinom Drine. Odrona ima na Djerdapskoj magistrali, a treba biti oprezan u vožnji izmedju Kokinog broda i Nove Varoši, kroz Sićevačku, Drensku i Grdeličku klisuru.

Na graničnim prelazima na putničkim terminalima trenutno se čeka oko 30 minuta. Kamioni na izlaz iz Srbije na prelazu Horgoš čekaju 240 minuta, a na Kelebiji i Batrovcima oko 120 minuta.

Do sutra, 11. jula, zbog radova na popravci oštećenog kolovoznog zastora na deonici Beograd-Pančevo, u smeru Pančevo-Beograd saobraćaj će se odvijati jednom slobodnom saobraćajnom trakom, uz odgovarajuću radnu saobraćajnu signalizaciju.

Radovi su u toku na više deonica na putevima u Srbiji i tu je potreban dodatni oprez i poštovanje saobraćajne signalizacije, naveo je AMSS.

#Stanje na putevima

'