AKTUELNO

Televizija Pink beleži neverovatnu gledanost.

Televizija Pink i ovog vikenda bila je najgledanija komercijalna televizija u Srbiji u svim grupama, a posebno među ženskom populacijom u udarnim terminima.

Petak je obeležila najgledanija serija u Srbiji "Crna ruža", a zatim i tradicionalno "Pinkove zvezdice" sa više od 1.500.000 gledalaca. Prate ih vaše omiljene serije "Elif", "Bahar" i "Izgubljena ljubav", informativna emisija "Nacionalni dnevnik" i najgledanija emisija o poznatima "Premijera", koja beleži fenomenalne rezultate kako u premijernom tako i u repriznom terminu.

Foto: Pink.rs

Foto: Printscreen

Televizija Pink u subotu je oborila sve rekorde gledanosti. "Magazin In" bila je najgledanija emisija u danu, dok je ubedljivo najveći broj gledalaca bio uz takmičarski show "Pinkove zvezde", koji je ove subote ispratilo gotovo neverovatnih 2.000.000 gladalaca.

Foto: Printscreen

Kao što ste navikli, među najgledanijim našla se i emisija "Nedeljno popodne kod Lee Kiš", kao i repriza emisije "Paparazzo lov". U nedelju je najviše vaše pažnje privukao informativni program naše televizije, "Nacionalni dnevnik", kao i svih drugih dana u nedelji, ali i "Pregled nedelje" i emisija "Specijal".

Foto: Pink.rs

Televizija Pink 22 godine zbog Vas

#Gledanost

#Televizija Pink

#emisija

'