AKTUELNO

On je iznenada preminuo danas u 40. godini u Berlinu.

Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik sajta NOIZZ, iznenada je preminuo danas u 40. godini u Berlinu, na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio jedan od glavnih govornika. Boris je svojom ogromnom energijom, posvećenošću i strašću ostavio neizbrisiv trag.

Foto: Printscreen Instagram

Boris nije bio poznat kao samo novinar, već i po liku "Pokojna Mileva" koji je sam stvorio i koja mu je donela veliku popularnost. Dvadeset godina bavio se arheologijom. Kako je sam u jednom intervjuu naveo, živeo je u jednoj patrijarhalnoj, skromnoj porodici.

Boris Trivan rođen je u Zrenjaninu 1979. godine. Studirao je Filozofski fakultet u Beogradu. Pored arheologije kojom se bavio više od jedne decenije, velika ljubav su mu bili mediji i posebno društvene mreže. Bio je pionir komunikacija i marketinga na društvenim mrežama u Srbiji gde je svojim jedinstvenim duhom i stilom za kratko vreme stekao veliki uticaj. Napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne domaće medije. Bio je jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu.

Foto: Printscreen Instagram

Trivan je svojim velikim talentom, profesionalizmom, svestranošću i strašću vodio portal NOIZZ koji je zahvaljujući njegovoj kreativnosti ubrzo nakon pokretanja ušao u sam vrh po posećenosti u Srbiji. Ono što je Boris uređivao svih ovih godina bilo je posebno popularno kod mladih i urbanih čitalaca.

Dobrota, duh i osmeh su ono po čemu će kolege iz redakcije NOIZZ i kompanije Ringier Axel Springer večno pamtiti Borisa Trivana. Njegove kolege i prijatelji saosećaju sa porodicom u ovim najtežim trenucima i izražavaju najdublje saučešće.

Autor: Pink.rs

#Boris Trivan

#preminuo

'