AKTUELNO

Boris Trivan, glavni i odgovorni urednik sajta NOIZZ, iznenada je preminuo danas u 40. godini u Berlinu.

Neposredno pre puta u Berlin, gde je otputovao kako bi pristustvovao i učestvovao na NOIZZ konferenciji na kojoj je bio jedan od glavnih govornika, Trivan je na svom Instagram profilu objavio sliku aviona, ne znajući da će mu to biti poslednji let.

Trivan je, nažalost, upravo na konferenciji u Berlinu iznenada preminuo, ostavivši sve u  šoku.

Foto: Printscreen Instagram

Boris nije bio poznat kao samo novinar, već i po liku "Pokojna Mileva" koji je sam stvorio i koja mu je donela veliku popularnost. Dvadeset godina bavio se arheologijom. Kako je sam u jednom intervjuu naveo, živeo je u jednoj patrijarhalnoj, skromnoj porodici.

Boris Trivan rođen je u Zrenjaninu 1979. godine. Studirao je Filozofski fakultet u Beogradu. Pored arheologije kojom se bavio više od jedne decenije, velika ljubav su mu bili mediji i posebno društvene mreže. Bio je pionir komunikacija i marketinga na društvenim mrežama u Srbiji gde je svojim jedinstvenim duhom i stilom za kratko vreme stekao veliki uticaj. Napisao je više stotina kolumni i tekstova za brojne domaće medije. Bio je jedan od pokretača i predavača na Institutu za digitalne komunikacije u Beogradu.

#Boris Trivan

'