AKTUELNO

Srpsko narodno pozorište, u smiraj sezone, obradovaće u maju svoju vernu publiku, a prvih 100 gledalaca koji kupe karte za određene predstave, dobiće ulaznicu za još jednu predstavu na repertoaru, saopštilo je to pozorište.

Svako ko kupi karte za predstavu "Svetozar", Juga Radivojevića koja će biti izvedena 3. maja, dobiće gratis karte i za predstavu "Ilustrovana enciklopedija nestajanja", reditelja Zoltana Puškaša koju ćete moći da ispratite 10. maja.

Predstava "Na Drini ćuprija", reditelja Kokana Mladenovića koja se igra 7. maja, kupiće nekome i ulaznice za predstavu "Čas anatomije", reditelja Andraša Urbana koja će biti izvedena 20. maja.

Uz kupljene karte za predstavu "Ujež", reditelja Raleta Milenkovića koja je 9. maja na repertoaru, imaćete priliku besplatno da pogledate i predstavu "Moćni rendžeri ne plaču", rediteljke Tijane Vasić koja će biti odigrana 18. maja na Kamernoj sceni.

Uz ulaznice za predstavu "Laža i paralaža", reditelja Slobodana Brankovića, koja će biti izvedena 14. maja, dobićete gratis karte i za predstavu "Tri lica samoće", reditelja Filipa Markovinovića koja se igra 24. maja.

Predstava "Rodoljupci", u režiji Radoja Čupića koja je na repertoaru 18. maja, kupiće vam ulaznice i za predstavu "Antigona 1918", reditelja Milana Neškovića, zakazanu za 23. maja.

Ukoliko budete kupili karte za predstavu "Gospođa ministarka", reditelja Raleta Milenkovića koja će biti izvedena 21. maja, takođe možete imati karte za "Antigonu 1918", zakazanu za 23. maj.

#Narodno pozorište

#Predstava

#kultura

'