AKTUELNO

Dobio je upalu pluća, a onda mu je utvrđena OPAKA BOLEST!

Svako veče imao je nastup i uvek je zaslužio gromoglasan pljesak. Bio je pravi porodični čovek, a fanovi širom sveta su ga obožavali. Preminuo je u 69. godini.

Foto: Printscreen YouTube/Jacob Standing

Irski glumac, pevač i komičar Brendan Grejs, preminuo je na pragu osme decenije nakon što mu je pre samo deset dana dijagnostikovan rak, prenosi BBC.

Grejs je skoro ceo život proveo u Americi, ali se ove godine vratio u Dablin. Ubrzo je dobio upalu pluća, a lekari su mu dijagnostikovali opaku bolest.

Glumio je u kultnoj britanskoj seriji "Otac Ted", a pojavio se u filmovima poput "The Gift", "Backyard Ashes" i "Moondance". Poznatiji je bio po komičarskoj karijeri.

- Kao komičar, Brendan je bio spontan i imao je osećaj za vreme. Bilo je očigledno da uživa u interakciji s publikom - rekao je predsjednik Irske Majkl D.Hadžins (78).

I njegov menadžer Tin Keli otkrio je kakav je Brendan bio.

- Svako veče je imao nastup i uvek je zaslužio gromoglasan aplauz. Možemo s ponosom da pogledamo njegov rad kroz godine. Bio je pravi porodični čovek, a fanovi širom sveta su ga obožavali - rekao je Tom koji je s Brendonom sarađivao godinama.

#Smrt

'