AKTUELNO

Genijalan snimak će vas nasmejati do suza!

Na turističkom brodiću u Grčkoj, tačnije na putu između ostrva Evija i Skijatosa, pre nekoliko dana zabeležena je nesvakidašnja scena. Naime, turistkinja iz Srbije prosledila nam je snimak na kojem se vidi kako grupa Rumuna i Poljaka igra, ni manje ni više, nego srpsko kolo!

Kako kaže, na brodiću su bili pretežno turisti iz Srbije, Rumunije i poneki Poljak, a kapetan je odlučio da ih obraduje, puštajući na razglasu tradicionalnu muziku ovih naroda. Oduševljeni turisti uživali su u poznatim melodijama, pevušeći ih, a onda je nastao potpuni haos i svi su se digli na noge!

Naime, kada je na red došalo čuveno „Užičko kolo“ dogodilo se nešto što je sve nasmejalo do suza i uveselilo: Rumuni i Poljaci su se uhvatili u kolo!

Ne znajući korake, pokušali su da imitiraju osnove igre, pa su skakutali levo-desno, a sve je ispraćeno oduševljenjem i aplauzom, prvenstveno srpskih putnika.

Kapetan je pokušao i uspeo da napravi pravu žurku na brodu u kojoj su svi uživali i odlično se zabavili, što se vidi i na snimku:

#Grčka

#Kolo

#Turisti

'