AKTUELNO

U četvrtak, 26. decembra od 19:30 u bioskopu Kombank Dvorana premijerno će biti prikazan film “One su bombe” u kome glavne uloge tumače Nikol Kidmen, Šarliz Teron i Margo Robi. Pre projekcije filma biće upriličen koktel za dame, kao savršena najava predstojećih praznika.

Ovaj događaj podržala je i organizacija UN Women, pa će se pre filma poestiocima obratiti Milana Rikanović, direktorka kancelarije UN za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena u Srbiji.

Ona će održati kratko predavanje na temu seksualnog nasilja, kako bi se posetioci bolje upoznali s tom društvenom problematikom, koju obrađuje i film “One su bombe”.

To je samo početak sprovođenja ideje u okviru koje će tokom 2020. godine Kombank Dvorana svako tematsko veče za dame,  posvetiti ovoj važnoj društvenoj temi i tako doprineti  informisanju, osnaživanju i međusobnoj solidarnosti žena.

O FILMU

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara® Nikol Kidman i Šarliz Teron i za Oskara® nominovana Margo Robi su protagonistkinje priče o neslavnoj reputaciji glavnog čoveka televizije Fox News, kojeg je nedavno Rasel Krou tumačio u mini-seriji “Najjači glas ” i njegovim žrtvama.

Film donosi priču o tome kako su zaposlene televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa , koji je godinama, bez posledica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnele su optužbe za seksualno uznemiravanje , a u zamenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca - ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Pre projekcije filma biće upriličena aktivacija za sve posetioce u sali a najsrećniji posetilac moći će da osvoji skupoceni DIJAMANT naših prijatelja iz zlatare AS.

#Film

#Koktel

'