AKTUELNO

Vreme je za promene!

Velika i veoma izazovna konjunkcija Saturna i Plutona koja će se 12 januara 2020. godine aktivirati na 22 stepenu Jarca donosi čovečanstvu preokrete i urušavanje svega što je staro, dotrajalo i od čega obični čovek nema koristi, a to se pre svega odnosi na strukture moći i korumpiranu vlast u mnogim zemljama sveta.

Vreme je za promene! Vreme je da padnu sa vlasti diktatori i svi oni predsednici koji su se prodali neprijateljima za šaku srebrnjaka. Za sve ljude nečiste savesti biće ovo turbulentna godina. Počinje globalna žetva.

Ovaj kosmički zagrljaj dve spore planete dešava se u zemljanom i kardinalnom znaku Jarca. Možemo da očekujemo sve učestalije zemljotrese, vulkanske erupcije, odrone, pojavu klizišta, probleme u tunelima, rudnicima, na planinama i u pećinama te ih treba izbegavati posebno tokom prvog kvartala 2020. sa naglaskom na januar mesec.

Foto: Promo

U velikoj opasnosti od sukoba i vremenskih nepogoda biće Azija a posebno Indija, Pakistan, Indonezija, Japan, Kina, zatim Bliski Istok a pogotovo Sirija, Iran, Izrael, Jemen, Turska, Saudijska Arabija, a ni Balkan neće biti pošteđen.

Od kraja juna pa na dalje aspektovani su veliki problemi u vidu nemira, sukoba, protesta, nesreća i vremenskih nepogoda u Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Engleskoj, Iranu, Izraelu, Palestini, Siriji. Posebno opasno biće od sredine septembra do sredine novembra.

Vulkanske erupcije su moguće u Indoneziji, Rusiji, Italiji, Meksiku, Americi ali i na Islandu.Svet polako ulazi u period globalne ekonomske krize, još snažnije od one 2008. godine. Cilj je da se veštački proizvedu sukobi, haos, glad, panika a potom i ukine papirni novac kako bi otpočela era digitialnog monetarnog sistema i masovnog žigosanja ljudi, o čemu sam pisao u novoj knjizi „Rat za duše“.

Apelujem na Srbe iz dijaspore da se na vreme vrate u otadžbinu, ali i da obnove napuštenu očevinu i dedovinu jer će to biti sigurno utočište u teškim vremenima koja su pred nama. Zaorite brazde i budite gazde!

#Astrologija

#Horoskop

#remić vladimir

'