AKTUELNO

"Najzad sam i ja u zatvoru! Konačno sam stigla!" - uzviknula je pre no što su je "oslobodili"

Jedna stanovnica Severne Karoline, u SAD, otišla je za svoj stoti rođendan u - zatvor.

To je bila njena davnašnja neispunjena, neobična želja koju joj je na svo njeno iznenađenje ostvarila Šerifova kancelarija Okruga Person.

Dva šerifova pomoćnika su došla u centar za dnevni boravak po Rut Brajant i uručila joj nalog za hapšenje - kao pravi, pod optužbom "za nepristojno izlaganje" - golotinju na javnom mestu, preneo je lokalni list.

Šerifovi ljudi su joj lisicama vezali ruku za "hodalicu" i polako je odveli do patrolnog automobila, u kojem je tokom vožnje imala "potpuno iskustvo uhapšenih": bljeskanje plavog i crvenog svetla, i zvuk sirene.

Pre no što je ušla u auto, pomoćnici šerifa su je "upozorili da se ne otima", a ona je za inat jednog šutnula u nogu, prenela je mesna TV WRAL.

"Ne šutirajte me! Boli me koleno!" - rekao je šerifov čovek, na šta mu je Brajant odgovorila: "A mene bole oba!".

List "Kurijer-Tajms" Roksboroa je izvestio da je Brajant, jedva izlazeći iz patrolnog automobila, rekla šerifovim pomoćnicima da "treba da pohapse one koji prave tako niska sedišta u automobilima".

Kada je najzad dospela u mesni zatvor, Brajant je, kao i svi kriminalci, fotografisana anfas i iz profila, provela je nekoliko minuta u pravoj ćeliji i dobila za uspomenu narandžastu bluzu s natpisom "OSOBA IZ OKRUŽNOG ZATVORA".

"Najzad sam i ja u zatvoru! Konačno sam stigla!" - uzviknula je pre no što su je "oslobodili" i ubrzo vratili u centar za dnevni boravak, na zabavu završenu rođendanskom tortom.

#Baba

#Rođendan

#želja

'