AKTUELNO

Venčanje predstavlja najlepši događaj kome možete da prisustvujete.

Ukoliko se dogodi da nije sve po planu, žene umeju jako da se naljute. To je slučaj i sa jednom deverušom, koja se nakon svadbe jako naljutila na svoju najbolju drugaricu koja se udavala, kada je shvatila da je njen izgled izmenila potpuno na fotografijama.

Naime, mlada je napravila posebnu kolekciju slika sa venčanja, na kojima se nalazi samo sa svojim najboljim prijateljicama, a kada je deveruša po imenu Heder, videla da se na slikama ona dosta razlikuje od svojih drugarica, bila je veoma ljuta na svoju drugaricu. Kada su došle na večeru i počele da gledaju slike sa venčanja, primećeno je da Heder izgleda besprekorno  u odnosu na druge devojke i da se njen izgled mnogo razlikuje na tim fotografijama od onih koje su dobile na svadbi. U tom trenutku jako se naljutila i besno pitala drugaricu, zašto je uradila tako nešto.

Foto: Unsplash.com

- Heder se veoma naljutila i pitala me šta sam uradila sa fotografijama. Objasnila sam joj da je u pitanju lični album i da nema potrebe da ljuti. Ipak, veče se završilo velikom svađom za koju mislim da je nepotrebna.

Heder je ipak smatrala da je osramoćena, jer izgleda drugačije i o tome je pisala na društvenim mrežama, pa su ostale devojke zamolile mladu da promeni slike. 

#Mlada

#bidermajer

#zanimljivost