AKTUELNO

Zombi pucačina "Evil West" je novi projekat otkrio je studio Flying Wild Hog, kreatori haotičnog i zabavnog Shadow Warrior-a.

Više nećemo imati priliku da seckamo demone sa Lo Vengom već se selimo na divlji, ali baš divlji zapad, gde vampiri prete da zaviju u crno američki kontinent.

"Evil West" je pucačina koja nas ubacuje u priču Džesi Rentiera, lovca na vampire koji je deo tajnog instituta za rešavanje problema vampirske pošasti. Kao član skrivenog društva, od vas se očekuje da se borite protiv horora koji dolaze iz senke pomoću vaših oružja, spravica i rukavice koja će šokirati vaše mete. Igra će sadržati interesantnu priču, podržavaće solo i co-op opcije, a moćićete i da nadogradite oružje i otključate razne pogodnosti, navodi play.co.rs.

Videćemo da li će prelazak sa nekulturnog samuraja na kauboja biti podjednako zabavan, i nadamo se da će glavni protagonista nove igre biti podjednako lud kao Lo Veng iz prethodnog naslova ovog studija. Igra bi trebalo da izađe 2021., tačan datum se još ne zna.

#Zombi

#gaming

#pucačina