AKTUELNO

Ako vas je dolazak Playstation 5 generacije konzola prisetio na to da je era kada je su prvi i drugi Playstation dominirali davno za nama, znajte da niste jedini.

Jedna kompanija za takvu grupu nostalgičara sprema odličnu stvar - Playstation 5 konzolu sa upečatljivim PS2 dizajnom.

Nezavisna kompanija SUP3R5 prodavaće ove nedelje 304 crne autentične Playstation 5 konzole rađene po uzoru na dizajn starijeg brata PS2. Konzole se isporučuju i sa DualSense kontrolerom i koštaće $649, dok će vas dodatni 500 DualSense koštati $99. SUPE3R5 će otvoriti prednarudžbe 8. januara u 21h po našem vremenu na njihovom sajtu.

Potencijalni kupci će moći da kreiraju profil i sačuvaju svoje podatke na sajtu pre nego što prednarudžbine krenu kako bi se ubrzo postupak plaćanja a kompanija obećava da će se preduzeti mere bezbednosti za borbu protiv botova i prepordavaca. Američka firma potvrđuje da će slati proizvode internacionalno, ali čak iako uspete da rezervišete jednu konzolu, ne zna se tačno kad bi trebalo da je dobijete.

Jedina caka je da je DualSense kontroler bio rastavljen u procesu redizajna, tako da on ne može podleći SOnijevoj garanciji u slučaju kvara. To ne važi za samu Playstation 5 konzolu, pošto ona nije bila rastavljana tokom prodaje.

Zanimljivo je to da Playstation 5 ne pokreće igre koje su izašle u generacijama pre četvorke, ali ih je zato moguće igrati na Xbox Series S konzoli. Čekaćemo na PS2 dizajnirani Series S onda.

#PS2 dizajn

#Playstation