AKTUELNO

Škotlanđanka Teodora Tea Lovridž otkrila je na TikToku da je nedavno morala da pribegne, kako je naglasila, “drastičnim merama” kako bi prekinula vezu između njenog dečka i jedne devojke.

Tea je ispričala da je pre osam meseci došla na ideju da organizuje lažnu sahranu za dečka, lansirajući priču da je poginuo na putu.

– Doživela sam najgore iznenađenje u životu samo nekoliko nedelja pošto sam se porodila. Planirala sam da s njim dočekam starost, a onda su mi se na trenutak srušili snovi. Međutim, koliko god da me je realnost ošamarila, rešila sam da pređem preko njegovog neverstva i vratim ga u kuću u kojoj ga je sada čekala i beba. Tako sam došla na ideju da organizujem lažnu sahranu za njega. Prvo sam dugo s njim pričala i molila ga da se pomirimo i nastavimo zajednički život. Posle nedelju, dve, uspela sam da mu pridobijem srce i bio je pred raskidom sa švalerkom. Tada sam mu rekla šta planiram da uradim, pošto mi je rekao da mu je ljubavnica posesivna – napisala je Tea na Instagramu.

Na društvenim mrežama je saopštila da je on tragično poginuo u saobraćajnoj nesreći, znajući da će neki pratioci to preneti njegovoj ljubavnici. On se složio sa Teodorom da joj se više ne javlja na telefon i ne odgovara na poruke.

Podvala je uspela. Čak smo unajmili i fotografa da slika sahranu i kovčeg, pa sam i to stavila na mreže. Pravi prijatelji su znali za trik, ali su na moju molbu pristali da i oni izjavljuju saučešće po Fejsbuku i Instagramu. Međutim, na jedno nisam računala. Na groblju su mi prišla dva policajca i pitala su me ironično gde je zaista on. Bila sam u čudu i tek nešto kasnije sam saznala od njih da je prethodno veče uhapšen zbog preprodaje i sada je u zatvoru gde će provesti tri godine. Tako da sam se uzalud trudila da ga pridobijem. Karma je čudo – napisala je Tea.

Iako je njen dečko nagrabusio, podvala sa sahranom je uspela. Devojka i dan danas veruje da joj je Tein dečko poginuo.

Pratioci su masovno na Instagramu zamerali Tei što je i pored svega želela da se pomiri s dečkom koji je diler, a ima i bebu u kući. Sudeći prema njenim komentarima i reakcijama, nije mnogo obraćala pažnju na kritike.

#Ljubavnica

#Sahrana