AKTUELNO

Oni koji su danas prolazili Jadranskom magistralom kod Kotora ostali su u šoku, ali ne od ne daj Bože neke tragedije ili ubistva, po ovoj paklenoj vrelini nego od par golih cica koje su se polivale na sred puta vodom.

Saobraćaj je bio prekinut nakratko dok su mlade dame na ovoj vrelini se polivale hladnom vodom iz vatrogasnih kola. Temepratura iako visoka, porasla je još više kod onih koji su se zaustavili i uspeli da ovekoveče ovaj neobičan prizor, koji je do sad uglavnom bio rezervisan za grčka ostrva ili za špansku Ibicu, gde je to u neku ruku nešto sasvim normalno.

U javnosti isplivala je i prepiska šefa kotorskih vatrogasaca povodom ove teme:

Neko ko ga poznaje okačio je snimak i pitanje: "Što to činiš crni", a on je odgovorio "Vežba,. A ne pitaj. Poslao sam vozača da opere stazu za trku, a ovo se dogodilo".

Usledilo je novo pitanje: "Kada ćemo mi biti učesnici te vežbe"

Stigao je munjeviti odgovor koji je zapečatio sve: "Svi bI da je.. a ja naje..m".

Snimak je munjevito završio na društvenim mrežama, i to pre svega na onima kojima ovaj lepi prizor nije svetogrđe da ga munjevito pobrišu zbog skandalizovanja javnosti.

Navodno cisterna je poslata kako bi oprala put za predstojeću trku, a kako su se gospođice dočepale cisterne i vode ostaje za nagađanje i smišljanje raznih teorija, koje SU u svakom slučaju na ovaj jednistveni pogled i besmislene.