AKTUELNO

Nekoliko dana nakon što je piton ugrizao muškarca iz Graca za genitalije, zmiju je u toaletu pronašla i jedna stanovnica Beča, koja je dva puta morala da zove hitne službe.

Još jedna Austrijanka (68) je srela pitona u svom wc-u, prenose bečki mediji.

Podsetimo, početkom nedelje je muškarca (65) u Gracu piton ugrizao za genitalije dok je sedeo na wc šolji i lakše ga povredio.

Sada je žena u Beču pozvala policiju jer je videla ''otprilike metar dugu, tamnu zmiju'' pre nego što sela na wc šolju.

Pobegla je iz toaleta i pozvala hitnu službu, ali kad su oni stigli, zmije više nije bilo. Nisu imali druge pa su otišli.

Međutim, par sati kasnije, zmija se vratila, verovatno iz odvoda, i žena ju je sada i fotografisala kako bi imala dokaz da ne misle da halucinira.

Zmiju su predali u Zoološki vrt, ali još nije poznato ko je vlasnik koji je ostao bez zmije.

U gradu Ensu u Austriji poskok je ugrizao mladića (24) u njegovu stanu u zadnji dio ruke, nakon čega je preminuo u bolnici, pišu nemački mediji.

Mladić je navodno bio iskusan uzgajivač koji je držao više različitih zmija otrovnica. Do nesreće je navodno došlo kada je Austrijanac uzeo poskoka iz terarijuma i stavio ga u plastičnu posudu kako bi ga nahranio.

Kad se mladić okrenuo, poskok ga je ugrizao, a iako su prijateljica i poznanik, koji su bili u stanu, odmah pozvali hitnu, lekari nisu uspeli da ga spasu.

U stanu je policija pronašla još dva tigrasta pitona za koje je mladić imao dozvolu, dok za poskoka nije.

#Beč

#Zmija