AKTUELNO

Postoji bezbroj feng šui pravila za privlačenje novca, a ova su najjednostavnija i najlakše se sprovode.

Postoje brojna feng šui pravila, pa i sujeverja koja se vezuju za novac. Pa tako se veruje da je od boje novčanika zavisi kakve će biti vaše finansije, ali isto tako je veoma važno i koje monete nosite sa sobom. Neke brojke prizivaju bogatstvo, dok vas druge guraju u siromaštvo.

A takođe se veruje i da i način na koji čuvate pare u novčaniku govori dosta o vašoj sadašnjoj, ali i budućoj finansijskoj situaciji.

Foto: Pexels

Pa tako smatra se da nije nimalo svejedno dali novčanice uredno slažete ili ih samo gurate u novčanik. Ovo drugo će blokirati protok pozitivne energije, a što će se odraziti na vaš saldo u banci. Ako želite da privučete bogatstvo trudite se da vam novčanik bude uredan, a novčanice pažljivo složene. Na ovaj način takođe iskazujete poštovanje prema parama i zbog toga ćete biti nagrađeni.

Ono što skoro svi radimo, a što nas po feng šuiju sprečava da se obogatimo, jeste da u novčaniku držimo stare plaćene i neplaćene ruačune. Na ovaj način privlačimo energiju plaćanja, što znači da ćemo stalno morati da nešto plaćamo.

Novčanik nikada ne treba nasleđivati, niti kupovati polovan jer nikada ne znamo kakvu je "novčanu energiju" imao prethodni vlasnik. Ako je loša, može se preneti na nas. Takođe, uvek je bolje da sami izaberemo novačnik, pa čak i kada nam ga neko kupuje za poklon. Tako ćemo biti sigurni da uz sebe imamo predmet koji nam se sviđa, a to će automatski privući pozitivnu energiju i obilje.

Preporuka je i da u novčaniku držite isključivo novac i kartice, a sve ostalo - vizitke, dozvole, ličnu kartu, slike i sl, čuvate odvojeno.

Važno je i da u njemu imate uvek malo više novca od planiranog, tako ćete prizvati još bolje finansije u život.

#Novac

#Novčanik