AKTUELNO

Čuveni izbor najseksi muškaraca na svetu magazina People iz godine u godinu donosi nova osveženja. U pitanju su muškarci koji su ženama tiha patnja decenijama unazad. Svake godine izabranog muškarca krase lepe crte lica, mišići i strast u pogledu. Ali koji je taj srećnik koji se ove godine nalazi na prvom mestu?

Titulu najzgodnijeg muškarca za 2021. godinu, časopis People dodelio je glumcu Polu Rodu. Iako se spekulisalo da će to biti glumac Kris Evans, laskavu titulu ipak je poneo njegov kolega.

Zvezda filma "Devojke sa Beverli Hilsa" iz 1995. godine, u srećnom je braku već 18 godina i ima dvoje dece, sina Džeka (17) i ćerku Darbi (12). Informacija o izboru za najseksepilnijeg muškarca šokirala je i njegovu partnerku. Pol kaže da će se zauvek hvaliti činjenicom da je proglašen najseksepilnijim muškarcem sveta, ali da istovremeno očekuje da će ga prijatelji pošteno zadirkivati zbog toga.

Iako je vrlo iznenađen, Pol je rekao da titulu ipak neće odbiti, a onda se našalio da se nada da će mu ovo omogućiti da prisustvuje "privlačnim večerama" sa Džordžom Klunijem, Bred Pitom, Majklom Džordanom, koji su ranije poneli ovu titulu po izboru časopisa People.