AKTUELNO

Noćenje u kući iz filma ''Sam u kući'' uomogućiće će 12. decembra da četiri gosta prožive omiljene scene iz prazničnog klasika iz 1990. za 2.500 dolara, uz još druge naknade i poreze, putem Airbnba.

Jednodnevni boravak u kući filmske porodice Mekalister moći će da se rezerviše od utorka u 13 sati, a pobednici će biti porodica ili grupa sa najbržim prstom.

Dom je uređen tako da izgleda slično onom u filmu koji je lik Kevina Mekalistera, u izvedbi Makolija Kalkina, učinio popularnim.

Devin Ratrej, glumac koji je glumio Kevinovog starijeg brata Baza, dočekaće goste u rezidenciji Mekalister putem Zuma.

-Možda smo svi sada stariji i mudriji, ali nikad nismo prestari za praznično veselje, rekao je "Baz" u najavi i dodao: “Dakle, ove godine provedite praznike, ne tako sami, u kući mojih roditelja.”

Kada gosti uđu kroz vrata dočekaće ih crveni tepih i Bazove slike na zidu.

Uživaće u prazničnom ugođaju dnevne sobe uz novogodišnju jelku i vunene čarape obešene iznad kamina. Posetioci će spavati u sobi Kevinovih roditelja u krevetu sa baldahinom, a biće tu i očev losion poslije brijanja, starinski radio sat i stari ogromni televizor.

Ako ima djece, dostupna je i druga spavaća soba za goste.

Prazne limenke spremne su za postavljanje zamki, tu je i nezdrava hrana iz 90-ih, uključujući najfiniju picu u Čikagu i večera uz sveće sa vrlo kaloričnim Kraft makaronima i sirom, kao i susret sa Bazovim ljubimcem tarantulom, Akslom.

Posetioci će takođe moći da pogledaju film "Home Sweet Home Alone" u kojem Ratraj ponavlja svoju ulogu, i da ponesu kući Lego Ideas "Sam u kući" komplet za uspomenu.

Član Bazovog tima "Mekalister sekjuriti" organizovaće obroke.

Kuća u predgrađu i danas je turistička atrakcija.