AKTUELNO

Tiktoker pokazao kako auto vizir može da se pomeri, mnogi ovu caku nisu znali...

Sidni Raz postao je popularan na TikToku, gde ga prati skoro tri miliona ljudi, zahvaljujući zabavnim snimcima u kojim otkriva šta sve nije znao dok nije došao u tridesete.

On u svojim videima otkriva najrazličitije stvari, ali jedan je privukao najviše pažnje i pregledan je skoro deset miliona puta! Reč je o snimku u kojem je Sidni pokazao "pravilan" način korišćenja auto vizira.

Tiktoker je u videu pokazao da auto vizir ne samo što može da se spusti na način kako ga svi koristimo, već može da se okrene na stranu, ali i da se izvuče i produži, kako bi bolje zaštitio vozača od sunca u zavisnosti od toga gde se sunce nalazi.

"Evo nešto što nisam znao do svojih tridesetih – auto vizir može da se produži", napisao je on u opisu, a na ovaj video je stiglo više od 15.000 komentara.

Video: tiktok.com/sidneyraz

"Kako je moguće da ovo nisi znao?", pitali su se, dok je neko napisao: "Uh, ja imam 44 i upravo sam ovo naučio iz tvog videa".

Međutim, neko je ubrzo u komentarima istakao da ne mogu svi auto viziri da se ovako izvuku, na šta je upozorio jedan muškarac: "Ne mogu svi, mog sina je to saznanje koštalo 45 funti".

"Moj ne može, zamalo sam ga slomio pokušavajući da izvučem", dodao je drugi.