AKTUELNO

Ona je ubeđena da nije problem u odeći, već u njenim oblinama.

Nina Oseguenda požalila se na TikToku da su joj dvaput na razgovorima za posao prebacili zbog iste haljine, tvrdeći da je neprikladna za tu priliku. Ona je, međutim, ubeđena da nije problem u odeći, već u njenim oblinama.

- Naučila sam da bez obzira na to koliko se prikladno obučem, moje telo privlači pažnju i nikada neću biti dovoljno prikladno obučena za posao - rekla je Nina pokazujući haljinu koju je nosila na razgovore za posao, a zbog koje su joj potencijalni poslodavci dvaput prebacili da je neprikladna.

Ipak, Nina se ne laže sa njihovom ocenom da haljinu ne treba da nosi na poslu, ona misli da je problem u njenom obliku tela:

- To je samo moj oblik tela! - poručila je u opisu videa.

Video: tiktok.com/ninaosegueda

Haljina koju je Nina obukla je kratkih rukava, teget boje i dužine do iznad kolena. Na njoj nema dekoltea, šliceva ili bilo kog drugog detalja koji bi pokazao previše. Haljina koja savršeno prati njenu liniju tela, jasno ističe njene obline, ali ne i njen višak kilograma.

"To što si seksi je blagoslov, a ne kletva", napisao je neko u komentarima, dok su joj brojni korisnici TikToka poručili da "nije njena krivica". "Moja najbolja drugarica je imala isti problem. Prezgodna je i uvek su je slali u HR zbog žalbi, bez obzira na to koliko se kromno obuče. Baš tužno", poručio joj je neko. "Imam isti oblik tela i naučila sam da je dres kod za nas različit. Kupujem sve vrećasto da bi mi struk izgledao manje", priznala je jedna žena. I brojne druge dame su se požalile na isti problem, a jedna od njih je napisala da je jedina na poslu morala da nosi uniformu "zbog nepristojnog oblačenja, a nosila sam rolke i široke pantalone".