AKTUELNO

Jovana Ljubisavljević, popularna misica iz "Zadruge 4" našla se pred RED TV kamerama i komentarisala aktuelnosti iz rijalitija kome se bliži finale.

Jovanu Ljubisavljević region zna kao misicu i devojku Stefana Karića koja je intrigirala publiku u "Zadruzi 4". Danas Jovana je voditeljka dva formata na Republika TVu i ovog jutra je došla u posetu nekadašnjim cimerima, danas kolegama ne bi li pretresli aktuelnosti iz najgledanijeg rijalitija u regionu. Pored Jovane - Milici Kemez, Jeleni Pešić, Bori Santani i Filipu Đukiću u goste došao je i reper Nikola Vasović - Vasa.

Za Jovaninom i Stefanovom ljubavnom pričom od starta se dizala prašina, a pogotovo je svima bilo interesantno da je Stefan ušao bez Jovane u "Zadrugu 5". Mnogi su mislili da im je ljubav baš zbog te odluke na klimavim nogama, a Jovana je sada došla na RED TV u emisiju "Ne gledam ti ja to" i govorila o aktuelnostima u "Zadruzi" , ali i o Stefanu.

"Meni je Stefan pobednik šta god da se desi - ne samo "Zadruge" već i života!" - rekla je Jovana Ljubisavljević

Stefan Karić joj nije dao povoda da bude tužna ni jedan sekund i jedva čeka da Stefan izađe iz rijalitija - da nastave sa zajedničkim životom kom oboje teže. Svi momci sa kojima je Stefan bio dobar su izašli i Jovana je stekla utisak da mu je sada malo dosadno. Filip se složio da Stefanu nema šta da se zameri vezano za njegov stav i ponašanje. Jovana misli da je Irma stvarno osetila nešto prema Stefanu, ali se ne ljuti već joj je to simpatično.

Što se tiče njene manekenske karijere, sada joj je manekenstvo postalo hobi i učestvuje u projektima koji joj se baš dopadnu. Fokusirana je trenutno na voditeljski poziv.

"Kada bi "Zadruga" bila film, zanr bi bio naučna fantastika" - objasnila je Jovana.

Viki i Marko kao tandem je šokiraju i zaista ne zna šta bi tu mogla da kaže. Nekada joj bude i žao Dalile, jer misli da ona nema granicu. Za Bebicu prosto ne može da veruje da je takav. Sve više liči na to da je to sve dogovor sa Kulićima, jer je Jovani prosto nemoguća takva dinamika odnosa. Što se Aleks tiče, Jovana misli da je Aleks zaljubljive prirode. Mensur je shvatio da je Stefan bio u pravu, i Jovana veruje da mu je žao sada zbog svega. 

Jovana smatra da nema prave ljubavi u "Zadruzi 5" , ali i da svi tamo pobrljave i rade stvari koje ne bi napolju, ne veruje da je sve baš zbog kadra.

Foto: Foto/REDTV

Autor: S.P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Jelena Pešić

#Jovana Ljubisavljević

#Milica Kemez

#Ne gledam ti ja to

#Red Tv