AKTUELNO

Oslobodite se viška tereta, samo prihvatite ono što se dešava i kako dolazi do vas. Prihvatite sve promene kao poklon...

Prvi pun mesec ovog leta naziva se roze mesec i ovog puta biće vidljiv golim okom.

Uticaj punog meseca počeće 12. juna. Uzlet energije, bura emocija, želja da se nešto uradi, da se negde potrči i komunicira mnoge će obuzeti. Uostalom, sećamo se da su na pun mesec naše baterije na maksimumu.

Poseban uticaj osetiće kreativni ljudi i oni koji su dugo skrivali svoje talente. Tako da će biti primamljivo izaći i stvoriti nešto nesvakidašnje.

Vreme je da delujete!

Sada je najpovoljniji period za neobične prilike i poduhvate.

Najvažnije je da se dobro pripremite: skicirajte plan (čak i mentalni), analizirajte, zapamtite samo taj osećaj uzdizanja i želje za stvaranjem, a zatim ga postepeno oživljavajte. Korak po korak, a ne bezglavo.

14. jun je dan neverovatnih mogućnosti, neverovatnih poznanstava, koje donose uspeh i razmenu raznih ideja.

Za žene je posebno važno da u ovom periodu i do kraja meseca budu ženstvene i svoje. Nema muške energije, agresije, dizanja teških tereta i činjenja stvari na silu.

Muškarcima je važno da se kontrolišu kako se ne bi pretvorili u kavgadžiju.

Da budete u harmoniji i ne dozvolite nepotreban stres, napravite jasan izbor(ovo će vam pomoći da ne pokvarite sve), predvidite budućnost (odnosno, zamislite unapred kako vaš život treba da izgleda) i analizirajte korake (ne funkcioniše sve iz prvog puta, ponekad samo treba da izaberete drugačiji ključ koristeći drugačije rešenje i pristup).

Budite kreativni, probajte nešto novo, pokažite se svetu. Procvetajte. Sada je vreme!

Napunite se dobrim i pozitivnim. Oprostite sebi za sve što vam nije uspelo - ako nije uspelo, znači da vam nije bilo potrebno. Oslobodite se viška tereta. Samo prihvatite ono što se dešava takvo kakvo jeste. Kao da prihvatate poklon...

Dobro je da u rano jutro 14. juna nakon buđenja sebi postavite neko važno pitanje. Tokom dana dobićete odgovor od punog Meseca. Odgovor će doći kao idealno rešenje za vas.

Bacite nepotrebne stvari i nagomilano smeće. Očistite kuću, očistite dušu i mozak.

Tokom ovog perioda važno je u život uvesti neke zdrave navike.

Spavajte, vežbajte, vodite računa o ishrani - ako želite uspeh, morate početi od sebe!

Autor:

#Mesec