AKTUELNO

Teorija koja i te kako može da bude tačna!

Vrlo verovatno ste legendarni porodični film “Sam u kući” gledali barem deset puta. Ipak, sigurno niste primetili detalj u filmu koji bi mogao znatno uticati na celu priču.

Naime, jedan korisnik Redita primetio je da Kevinov otac njegovu avionsku kartu baca u smeće, a na Reditu se zatim razvila rasprava da li je to uradio slučajno ili namerno.

Radnje filma svi se sećaju. Zbog nestanka struje, porodica se ne probudi na vreme pa moraju da žure na aerodrom. U toj žurbi Kevin ostaje sam i mora da se bori s lopovima. Korisnik Redita "bobcobble" tvrdi da je Piter Mekalister Kevina ostavio kod kuće namerno.

Pročitajte još: NEVEROVATNO OTKRIĆE: NA SLICI iz 19. VEKA devojka koristi MOBILNI TELEFON!

Kada je Kevin prosuo mleko, njegov otac kartu s maramicama baca u smeće. Čak i da nisu zaboravili Kevina, bez karte ne bi daleko došao. Bobcobble tvrdi i da Kevin nije bilo na listi, s obzirom na to da je porodica više puta proveravala popis kad su delili karte.

Činjenica da je Kevinova karta završila u smeću otvorila je niz novih pitanja, a u raspravi na Redditu ima zaista zabavnih teorija pa se mnogi tako pitaju i da li je Kevinov tata poslao i lopove...

#Film

#Kuća

'