AKTUELNO

Kao što bi se reklo: "Ne nose svi heroji plašt". Tako, ako u snovima učinite neki herojski čin i spasite nekog, to je u stvari mnogo više od pustog sanjarenja i sna bez značenja. Šta znači sanjati da ste nekog spasili?

Sanjati o spasavanju nekoga predstavlja osećanja o hitnoj potrebi da budete pošteđeni zanemarivanja, opasnosti ili situacija koje vas ostavljaju preplavljenim.

Očajnički želite da pobegnete od problema.

Takođe, ovakav san može ukazivati na situacije iz stvarnosti u kojima nekoga često štedite ili ga pažljivo čuvate od nevolja i da ne bude povređen.

Ovo takođe može pokazivati da ono što činite za nekoga, bliskog ili ne, može da vama nansi bol, ali vi birate da trpite. To su često situacije poput onih kada se trudite da uradite što više možete za nekog ili da održite neko prijateljstvo "u životu", možda čak i odlažete prekid neke ljubavi, jer želite da smislite način da tog nekog ne povredite, uz nadu da možda postoji šansa da ostanete prijatelji.

Dakle, ovakvi snovi jesu lepi, ali su jasna slika vaših unutrašnjih borbi sa strahovima.

Takođe, ako ste svesni da imate neke loše navike, pa čak i predanosti porocima, spasiti nekoga može biti znak da morate sada početi sa intervencijama i načinima da se odviknete od nečega što vas može uništiti zdravstveno, pernosi "Dreambible.com".