AKTUELNO

Nakon godinu dana nezaboravnog muzičkog putovanja kroz Srbiju Stefana Đokovića, u sklopu projekta "Na krilima muzike", pod pokroviteljstvom prve dame gđe Tamare Vučić, koji je obišao dvanaest gradova naše zemlje, zakazan je spektakularan nastup u MTS Dvorani.

Ovoga puta, na pozornici pored Stefana Đokovića, pojaviće se izuzetno zanimljivi gosti, koji će upotpuniti program koji ima za cilj popularizaciju klasične muzike. Najbolja pevačica među glumicama Jelena Gavrilović prikazaće svoj raskošni talenat dok će pevačica Nevena Božović svojim čarobnim glasom probuditi najtananije emocije publike.

Foto: MIOMIR MILIĆ (PLAKAT/ATA STARS (KOLARAC)

Svi posetioci koji se pridruže u MTS Dvorani 28. marta od 20 časova doživeće čaroliju dela Šopena, Betovena, Šuberta, Lista ali i emotivne note etno muzike koju će pijanista izvesti sa važanim ciljem- očuvanjem kulturnog nasleđa. Zahvaljujući sponzorstvu ALTA banke na čijem je čelu dr Davor Macura, predsednik Upravnog odbora i podršci fondacije Humana Srca, učenici muzičkih škola iz mnogih gradova naše zemlje posetiće Beograd i imati priliku da budu deo ovog spektakla, stvarajući nove uspomene i inspiraciju za dalje školovanje i stvaralaštvo, težeci da jednog dana i sami stanu na scenu s istim ciljem - čuvanjem kulturnog nasleđa.

Ovo će biti noć koja će nadmašiti sva očekivanja i ostaviti neizbrisiv trag u srcima svih prisutnih, a ujedno i najava novog ciklusa dvanaest koncerata Na krilima muzike širom Srbije.

Autor: promo