AKTUELNO

Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da je 2018. bila najuspešnija godina posle Barija i osvajanja titule prvaka Evrope i poručio da je sledeći cilj dupla kruna, koja se čeka 12 godina.

- Istina je da je ovo najbolja godina koju smo imali od Barija do danas, na sportskom i infrastrukturnom planu. Ne treba da budemo skromni, imamo mnogo razloga da se pohvalimo. Svi znate kakve smo sportske uspehe ostvarili. Želim da zahvalim onima koji su najzaslužniji, igračima na čelu s fantastičnim šefom stručnog štaba Vladanom Milojevićem - rekao je Terzić na Skupštini kluba.

On je podsetio da je Zvezda godinu počela tako što je posle 26 godina dočekala proleće u Evropi.

- Malo je nedostajalo da prođemo i tu prepreku, ali i pored toga imali smo sjajno proleće, dominantno smo u maju osvojili 29. titulu šampiona države. Ove sezone od početka smo igrali kvalifikacije za Ligu šampiona i prvi put u istoriji neki klub je od prvog kruga ušao u grupnu fazu Lige šampiona - naveo je Terzić.

On je ocenio da je utakmica sa Salcburgom u baražu za Ligu šampiona "zasluženo dobila epitet istorijske", kada je ostvaren san generacija da Zvezda igra u društvu najboljih evropskih klubova.

#Crvena Zvezda

#Zvezdan Terzić

'