AKTUELNO

Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin produžio je danas ugovor do leta 2021. godine.

- Lepo je proslaviti rođendan na ovaj način, mnogo sam srećan. Sigurno da mi je produžetak ugovora jedan od najlepših poklona. Želim da nastavimo da koračamo stazom uspeha. Nadam se i osvajanju duple krune. Još jednom želim da se zahvalim generalnom direktoru Zvezdanu Terziću i svima u upravi kluba što su mi omogućili da letos dodjem u omiljen klub. To mi mnogo znači, idemo dalje - rekao je Marin za sajt kluba.

- Od prvog dana se ovde osećam kao kod kuće. Saigrači, navijači, ljudi u klubu, svi su me prihvatili fenomenalno i zato sam odlučio da još ostanem. Mnogo je bitno što smo sačuvali kostur tima, da se ne menja pola ekipe na svakih pola godine. Imamo kvalitet, dokazali smo i kada se pridruže pojačanja, lakše je da se uklope u ekipu koja je duže na okupu i u kojoj sve dobro funkcioniše. Mislim da je to velika stvar i za ostvarivanje ciljeva, da se opet kvalifikujemo za grupnu fazu evropskog takmičenja - dodao je Marin.

Sportski direktor kluba Mitar Mrkela nije krio zadovoljstvo zbog potpisa.

- Marin je veoma bitan igrač za Crvenu zvezdu i neko ko je brzo osvojio srca svih navijača. Sa punim pravom i razlogom produžio je ugovor na zadovoljstvo i kluba i navijača. Marin je u ovih šest meseci pokazao da se radi o izvanrednom igraču. Mogu slobodno da kažem da dosta dugo u Crvenu zvezdu nije došao igrač njegovih kvaliteta. Srećan sam što ćemo ga još dugo gledati na Marakani - izajvio je Mrkela.

Pre Marina, ugovore sa Crvenom zvezdom produžili su Vujadin Savić, Filip Stojković, Milan Pavkov, Branko Jovičić, Marko Gobeljić, Milan Borjan, Dejan Joveljić i Milan Rodić.

#FK Crvena Zvezda

#Marko Marin

'